Waar SMOKE is … is Vuurproeven

Het BBQ-seizoen is begonnen, dusss dat vraagt om de introductie van een speciale Smoke editie Club Lasagna. Ja toch? 

Men zet twee Chef’s bij elkaar.Laat ze experimenteren met onder andere bloemkool én al hun ervaringen in de mix gebruiken. Dan wordt   ‘de Vuurproeven editie’ geboren. Nou ja… daar gaan dan uiteraard nog wel wat inspirerende proefsessies aan vooraf, die het eindresultaat van deze nieuwe lasagna uiteindelijk tot ongekende hoogte brengt.

Pim en Peter; wie kent ze niet?

De Club Lasagna Vuurproeven; een gezonde vegetarische lasagna met groenten en truffel … dat krijg je als je de Lasagna Chef Pim Haaksman en BBQ SMOKE Master Peter Bras samen hun gang laten gaan. De heren kennen elkaar al een aantal jaartjes en zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben in de afgelopen jaren in diverse projecten samengewerkt.

Over vuurproeven

Vuurproeven inmiddels uitgegroeid tot een ambitieuze landelijke cateraar voor de betere BBQ. De BBQ en Smoke Masters uit Utrecht zijn vaak te vinden bij speciale food evenementen en zij worden ingeschakeld voor bedrijfsevenementen vanwege hun specialiteiten op de BBQ, smokers en grill. 

Peter en zijn compagnon Barry hadden voor dit jaar uiteraard een heel andere line-up. En net als vele andere horeca ondernemers kijken zij uit naar andere tijden. Toch blijft de creativiteit en de passie het doorgeven van eten en voor mooie gerechten overeind.  “We bundelen de krachten met andere ondernemers, blijven op gepaste wijze catering bieden aan particulieren en bedrijven en leveren ook speciale BBQ pakketen aan het personeel van bedrijven.”

En als je denkt dat BBQ alleen maar over vlees gaat, kunnen wij je nog weleens verrassen”, zegt Peter vol passie.  Zo worden wij ook erg blij van groenten en vis. Het bedenken, bereiden en doorgeven van vegetarische gerechten vinden wij, net als Club Lasagna, mooi en belangrijk en mag zeker niet ontbreken op het menu. We hebben er in onze event catering dan ook al jaren geleden een speciale afdeling voor geactiveerd.

Club Lasagna met truffel, bloemkool en portobello

De Club Lasagna Vuurproeven is een gerecht dat bereid wordt volgens onze unieke receptuur en voldoet aan hoge culinaire kwaliteitseisen. We verwerken biologische, verse ingrediënten als bloemkool, spinazie, truffel, portobello’s en speciale specerijen en een huisgemaakte grill-rookmix rub. Een portie Lasagna biedt alle essentiële voedingstoffen in de juiste balans en deze keer met extra grill aroma’s.

De combinatie van de ingredienten met verse bechamelsaus spinazie-speltbladen  en een krokante toplaag met parmezaanse kaas maakt de Club Lasagna Vuurproeven tot een onvergetelijke culinaire sensatie!