Over bezorgen

Club Lasagna voor thuis

Wil je jouw bestelling laten bezorgen?

** Het Pinksterweekend (zo & ma) zijn wij geopend **

Bij ons kun je nu een bestelling plaatsen om thuis te laten bezorgen of af te halen op onze locatie. Je kunt kiezen of je de maaltijd zelf wilt afbakken of dat wij dat doen. Laat ons weten bij jouw bestelling of wij de maaltijd koud of warm mogen bezorgen.

Onze gerechten lenen zich door de kwaliteitsproducten waarmee wij werken en de verse bereiding niet voor een magnetron.

Voor de snelste afhandeling bieden wij de mogelijkheid om de bestellingen via de webshop te plaatsen. Graag bestellingen via de webshop minimaal één uur van te voren plaatsen om zo een zo stipt mogelijke levering te kunnen nastreven.

Wij bezorgen woensdag t/m zaterdag van 16.00 – 20.00 uur (andere tijden in overleg) Afhalen aan de Koninginnelaan kan ook van woensdag t/m zaterdag. U kunt het tijdstip doorgeven. Indien er teveel mensen tegelijk in de winkel worden verwacht nemen wij contact met u om een tijdstip af te stemmen (dit i.v.m. naleven maatregelen Covid 19)

Zijn er bijzonderheden? Dan kun je jouw bestelling ook telefonisch plaatsen. Je belt en spreekt een tijd af met een van onze medewerkers en wij bereiden deze gerechten op het moment dat je de keuze doorgeeft. De bestelling wordt vervolgens op de afgesproken tijd bij u thuis aan de deur aangeboden. Bezorgtijden gaan in overleg en zijn afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden.

Alle transacties verlopen met in achtneming van de meest recente richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid.Onze medewerkers en bezorgers zijn coronavrij. Wij zetten op voorzorg de maaltijd netjes ingepakt voor de deur.

Het bezorggebied is: Soest, Baarn, Eemnes, Den Dolder, Bilthoven en Amersfoort. Uiteraard kunnen we in overleg ook afleveren in andere plaatsen in Nederland.

Club Lasagna denkt aan het milieu.

Naast gezond eten bereiden zijn we ook milieubewust. Zo zijn onze bezorgfietsen elektrisch waardoor de bestelling schoon en stil aan de deur geleverd wordt. En de verpakkingen zijn van makkelijk afbreekbaar materiaal, zodat het milieu minimaal wordt belast.