Onze gerechten

Smaken, laagjes en soorten Club Lasagna

Club Lasagna Original
(Bolognese – Vega)

De Club Lasagna is een gerecht dat bereid wordt volgens onze unieke receptuur en voldoet aan hoge culinaire kwaliteitseisen. We verwerken biologische, verse ingrediënten. Een portie Lasagna
biedt alle essentiële voedingstoffen in de juiste balans. De combinatie van fris-pittige tomatensaus met geroosterde groenten, romige béchamel en een
krokante toplaag met parmezaanse kaas maakt de Club Lasagna Original tot een onvergetelijke culinaire sensatie!

Lasagna Angus Ragù (Bolognese – Vlees)

Speciaal voor de vleesliefhebber; Lasagna Angus Ragù, de originele Italiaanse lasagna bolognese!
Het vlees wordt met een vers groentebouquet en tomaten minimaal 5 uur gestoofd alvorens ze in deze populaire lasagna wordt omgegoten.

Speciaal voor de vleesliefhebber; Lasagna Angus Ragù, de originele Italiaanse lasagna bolognese!

Wist je dat… je jouw Vega, Vegan of Vlees Bolognese ook Extra Spicy of met Extra Cheese mix kunt bestellen?

Lasagna Vegan (Beluga – zwarte linzen bolognese)

Speciaal voor iedereen die van lekker eten houdt… een maaltijd met een BITE! Voor de carnivoor, vegetariër én veganist ontwikkelde onze Chef kok Pim Haaksman de Club Lasagna Beluga Bolognese. Of je nou pro-, of anti-vleeseter van de ‘Beluga Bolognese’ wordt je sowieso blij!

Deze combinatie met de zwarte beluga linzen, vega gehakt, verse bechamelsaus (van amandelmelk), verse biologische groentemix, glutenvrije (mais en rijst) lasagna bladen en een krokante toplaag met ‘plant based’ kaas maakt de Club Lasagna Beluga tot jouw favoriete Club Lasagna. Geniet van de vleesbite door het vega-gehakt en een heerlijk gevoel van deze volwaardige en supergezonde variant van de Club Lasagna! Deze spectaculaire versie met een ‘Bite’ is ook nog eens 100% vegan.

Lasagna Groene Asperges

Kort gesmoorde stukjes verse groene asperges komen bovenop de Club Lasagna met een extra laagje Parmesan .We verwerken biologische, verse ingrediënten; een portie Lasagna biedt alle essentiële voedingstoffen in de juiste balans.

Buiten het aspergeseizoen is deze speciale editie van de Club Lasagna ook  verkrijgbaar.

Lasagna Paddenstoelen, Gruyere en Truffel

Gebakken oesterzwammen, kastanjechampignons, sjarlotten en portobello’s. De verschillende soorten paddenstoelen bakken we in de roomboter met wat preiringetjes en truffel, daarna wordt de Lasagna afgetopt met een dikke laag vers geraspte gruyére.

< Deze Lasagna kan ook lactosevrij – vegan worden besteld of met vlees >

Wist je dat… je ook een extra Paddenstoelen- of Aspergetopping kunt kiezen voor jouw lasagna?

Lasagna Mexicana

Club Lasagna Mexicana is gemaakt met tortilla wraps. De laagjes zijn gevuld met bonen, mais, tomatenblokjes, rode paprika en cheddar kaas.

Deze lasagna in Mexicaanse stijl vinden kinderen ook héééérlijk en is net als de andere verse varianten vriezer vriendelijk.

Lasagna Gerookte Bloemkool, Protobello en Truffel – Big Green Egg

De Club Lasagna Vuurproeven is een gerecht dat bereid wordt volgens onze unieke receptuur en voldoet aan hoge culinaire kwaliteitseisen. We verwerken biologische, verse ingrediënten als bloemkool, spinazie, truffel, portobello’s en speciale specerijen-grill/rookmix; een portie Lasagna biedt alle essentiële voedingstoffen in de juiste balans en deze keer met extra grill aroma’s.

Lasagna Gerookte Kalkoen met geroosterde paprika- Big Green Egg

Lasagna met gerookte kalkoen (op de Big Green Egg) en geroosterde groenten

Lasagna met Kalkoen, prei en geroosterde paprika. Kalkoen, 4 uur op lage temperatuur gerookt op de big green egg!

Lasagna Gerookte Kip en Pompoen – Big Green egg Low & Slow

Met biokip en pompoen gerookt op de Big Green Egg, afgemaakt met peper-roomsaus en Parmesan.

Lasagna Asian Style – JackFruit

Deze JackFruit Lasagna is heerlijk SMEUÏG. Rijk aan een mix van verse groenten. Door het gebruik van palmsuiker, rijstazijn en sojasaus zijn de smaken zoet, zuur en pittig  in balans. Asian variant is geheel plantaardig, dus ook VEGAN.