Kerstmenu voor thuis

Kerstdiner bestellen bij Club Lasagna

Dit jaar geen grote familiediners met kerst. Het hoge woord is er uit. De horeca blijft voorlopig dicht en het advies is om thuis maximaal drie personen per dag te ontvangen. Een uitgebreid kerstontbijt of kerstdiner in je favoriete restaurant zit er dus niet in dit jaar. Wel kun je een heerlijke feestelijke maaltijd of favoriete gerechten afhalen of thuis laten bezorgen! We gaan thuis uit eten met de Kerst in plaats van buiten de deur. Kies je voor een complete warme maaltijd? Ga je zelf aan de slag met een maaltijdbox, of bestel je een diner dat je thuis op kunt warmen?

Op zoek naar een feestelijk en makkelijk Kerstmenu voor thuis?

Ben je op zoek naar een feestelijk en makkelijk Kerstmenu voor thuis? Wij presenteren je originele gerechten met heerlijke `kerst ingrediënten en helpen je bij het samenstellen van een geslaagd kerstmenu. Succes verzekerd.

Geen lange boodschappenlijst dit jaar voor Kerst. Een zorgeloze, gezellige en smaakvolle Kerst, zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan. Genieten met paar dierbare vrienden en/of familie.

Bij Club Lasagna in Soest stel je zelf jouw Kerstmenu samen. Je kunt kun losse gerechten bestellen. Binnen een handomdraai staan de lekkerste gerechten op tafel.

Gemakkelijk jouw kerstdiner bestellen in Soest

Onze chef Pim Haaksman heeft weer bijzondere smaaksensaties uitgedacht en bereid om samen met vrienden en/of familie van te genieten. Het team van Club Lasagna staat voor je klaar om deze zalige gerechten door te geven of te bezorgen bij jou thuis of bij dierbaren waar je voor zorgt of die je wilt verrassen.

  • Het kerstmenu voor thuis kan gereserveerd worden voor de data: 24, 25, 26, 27 december. Uiterste besteldatum voor Kerst is 23 december.
  • Bezorgen kan op 24, 25, en 26 december tussen 12 en 16 uur.
  • Afhalen kan op 24, 25, en 26 december tussen 12 en 19 uur.
  • De gerechten zijn al geheel klaar, het enige wat je nog hoeft te doen is het in de oven te verwarmen en/of te presenteren.
  • Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Ook kun je bestellen van de ‘gewone’ kaart.
  • Je krijgt na een online bestelling een ‘automatische’ bevestiging.

Bestel tijdig voor Kerstavond 24 december, Eerste. Tweede Kerstdag en ‘Derde’ Kerstdag. Heb je vragen of speciale wensen? Bel ons gerust voor een advies en tips voor een zorgeloze kerst.