HOERA! Onze koning is jarig!

HOERA! De Koning is jarig en mag vandaag 53 kaarsjes uitblazen.  

Nog vele jaren en van harte gefeliciteerd namens Club Lasagna uit Soestdijk, Koning Willem-Alexander! Wij wensen iedereen een gezellige en zonnige dag toe.

We hebben aan de Koninginnelaan 29 in Soest (om de hoek bij Paleis Soestdijk) de vlag uithangen speciaal voor ‘Willy’. Samen hebben we gekeken hoe onze koning om 10.00 uur na het luiden van de klokken de Nederlanders kort toesprak. Hij viert samen met zijn familie zijn verjaardag thuis op Paleis Huis ten Bosch. Gedurende de dag zullen video’s en boodschappen van het Koninklijke gezin gedeeld worden op hun sociale media, op televisie en ook op Koningsdag Thuis.

We vieren onze nationale feestdag wat anders dan gewoonlijk; thuis met onze huisgenoten. Hoe gaan we er een speciale en gezellige dag van maken? Ons voorstel is om simpelweg te genieten (als dat kan) … van ‘kleine dingen’, zoals de zon en gezelligheid, lieve mensen en lekker eten.

Samen genieten van de Royal SnackBag

Club Lasagna is vandaag geopend van 14.00 – 19.00 uur voor het afhalen van bestellingen. En wij bezorgen vandaag tot 21.00 uur. (Laat bij het online bestellen in het ‘opmerkingen veld’ weten of je de maaltijd warm of koud geleverd wilt hebben). Van de producten uit SnackBag kun je ook de aankomende dagen nog genieten, deze hebben een ruime houdbaarheid.