Help Tante Rozemarijn. Eet mee!

Wij koken voor ouderen en steunen Stichting Tante Rozemarijn

In Nederland raken veel ouderen door verschillende redenen in een sociaal isolement en voelen zich eenzaam. Vanaf 50-jarige leeftijd voelt meer dan 40% van de Nederlanders zich eenzaam. Bij 75- en 85-jarigen is dit 50%. Van de 85-plussers is dit percentage 60%.

In deze periode van afstand is het aantal mensen dat zich eenzaam en geïsoleerd voelt uiteraard veel hoger. Daarom draagt Club Lasagna graag een steentje bij door te koken voor Tante Rozemarijn. Help je mee? Join the Club!

Help Tante Rozemarijn. Eet mee!

Alle geplande huiskamerdiners van Tante Rozemarijn moesten helaas worden gecanceld in de afgelopen twee maanden en ook voor de aankomende maanden zijn dit soort evenementen helaas niet mogelijk zoals het er nu naar uitziet. De lieve gasten van de Stichting zijn eenzamer dan ooit.

Wij willen daar iets aan doen en hebben er inmiddels al voor gezorgd dat enkele gasten werden getrakteerd op ‘Thuis Uit Eten’. Het bezorgen van onze lasagna maaltijd heeft gezorgd voor gezellige contact- en geluksmomenten. Met liefde gezond eten bereiden en doorgeven, dat is ons doel!

Normaal gesproken kun je via een donatie van € 15,00 aan Stichting Tante Rozemarijn een ‘seniorgast’ trakteren op een huiskamer evenement. Je donatie geeft je dan het recht op toegang bij een van de Tante Rozemarijn avonden. Daarbij eet je zelf ook lekker en doe je iets voor een goed doel.

Doneer een maaltijd of schaf een voucher aan.

Jouw aandacht is nu nog meer dan goud waard! Je kunt bij Club Lasagna een maaltijd kopen voor jezelf én door een extra bijdrage te doen bezorgen wij ook een maaltijd bij een senior. Bestel 1 en doneer 1 voor het het goede doel.

Daarnaast kun je een voucher aanschaffen. We hopen dat we in het najaar minstens drie events speciaal voor ouderen te kunnen organiseren, waarvoor je je alvast kunt inschrijven en een voucher kunt aanschaffen.

Wij zorgen ervoor dat het eten wordt bezorgd ( en zorgen voor vervoer van de 80+ gasten wanneer deze weer aan kunnen schuiven in ons eigen huiskamerrestaurant).

Heb je andere ideeën of verzoeken meld je dan hier aan. We vinden het geweldig als jij ons steunt door een maaltijd te doneren of een voucher aan te schaffen voor een ‘Tante Rozemarijn huiskamerrestaurant’ bij Club Lasagana.

Wie is Tante Rozemarijn?

Tante Rozemarijn is een Stichting die zich inzet om de jongere ouderen van 80+ onder ons een gezellige avond of dag te bezorgen. Zij organiseert met name huiskamerrestaurants met als doel een bijdrage te leveren tegen vereenzaming van senioren. Eet je ook een keer mee? Afgesproken! Gezellig!

De activiteiten van de Stichting Tante Rozemarijn worden door vrijwilligers en o.a. horecaondernemingen gedaan. Samen zorgen zij ervoor dat senioren gasten een mooie avond beleven. Een avond waarbij de speciale momenten, uitspraken en gesprekken tussen jong en oud een ieder voor altijd bij blijven.

Het geld dat wordt verzameld middels donaties wordt o.a besteed aan ingrediënten, onderhoud van de website en het promoten van Tante Rozemarijn restaurants. Zo wordt er aan gewerkt dat meer senioren kunnen genieten van aandacht en mooie momenten.