Club Lasagna Cadeaubon

Ben je op zoek naar een indrukwekkend cadeau voor een speciale gelegenheid, de feestdagen. om iemand te bedanken of gewoon om iemand een keer in het zonnetje te zetten? Dan is een cadeaubon van Club Lasgana een perfect cadeau om te geven.

Ben jij de gelukkige eigenaar van de cadeaubon, dan kun je deze inwisselen als betaling bij jouw bestelling of aankoop in onze winkel of via de website.

Verras relaties, vrienden of geliefden met een cadeaubon voor een unieke smaakbeleving bij Club Lasagna.

Het bedrag op de cadeaubon bepaal je zelf, vanaf minimaal € 20,00.
De kaart is tot 1 jaar na uitgiftedatum geldig en alleen bij ons in te wisselen.
Voor nadere informatie; neem gerust contact met ons op.

Het lekkerste cadeau voor de feestdagen

Heerlijk thuis uit eten en genieten van Club Lasagna gerechten of een ander leuk of lekker product. Dat wil toch iedereen cadeau? De Club Lasagna cadeaubon is ook in te wisselen aankomende lente of zomer als betaalmiddel voor een gezellige proefsessie of workshop bij Club Lasagna. Bepaal zelf het bedrag en verras die ene speciale persoon.

Geef een ultiem genietmoment thuis

In deze tijd waar we gestimuleerd worden om zoveel mogelijk thuis te blijven, zien wij onze familie, vrienden en leuke collega’s een stuk minder vaak. Stiekem missen we dit persoonlijke contact! Ook met Valentijn of een speciale verjaardag of moment zit een romantisch diner in je favoriete restaurant, een get together met jouw favoriete vriend of vriendin er niet in dit jaar. Vier het thuis en wij zorgen ervoor deze speciale dag voor jou en jouw Loved One(s) een culinaire verwennerij wordt.

Afhalen of per post bezorgen mogelijk

Wanneer je kiest voor de optie afhalen, neem dan contact met ons op via vraag@clublasagna.com dan stemmen we samen af wanneer je de bon op kunt komen halen.

[product_table category=”cadeaubon”]