B2B

Wil jij als leverancier ook maaltijden van Club Lasagna doorgeven en verkopen? Ben jij ook een leverancier die alleen voor het beste van het beste gaat, de hoogste kwaliteit levert en meedenkt over mogelijkheden? Wil je pickup point zijn en/of onze maaltijden verkopen aan jouw klanten? Neem dan contact met ons op via vraag@clublasagna.com

Enkele voordelen

Door onze producten in te kopen, bespaar je op arbeidskosten. Jouw kok hoeft geen uren in de keuken te staan hij of zij kan zijn of haar creativiteit los te laten op de presentatie van het gerecht. Wil je als gezonde maaltijd wederverkoper de lasagna’s (en of andere producten) verkopen dan zorgen we voor de juiste verpakkingsmaterialen.

Nog een voordeel: we leveren constante kwaliteit, werken hygiënisch en voedselveilig. Bij al onze producten staan de allergenen keurig vermeld zodat jouw koks (of verkopers) weten wat erin zit. Last but not least: je hebt minder waste in je keuken. Doordat je een compleet basisproduct krijgt, heb je minder afval en koop je efficiënter in. Als wederverkoper presenteer je direct de maaltijden in de verkoopvitrine. Lekker makkelijk en gezond!

Als wederverkoper van gezonde maaltijden ben je verzekerd van dagverse maaltijden met gegarandeerd verse ingrediënten en 60% meer voedingswaarden, vitaminen en mineralen.