Categorieën
Geen categorie

Club Lasagna in de media

Over de hele wereld werd eind 2019 al aangekondigd; in 2020 zal de lasagna niet alleen de foodtrend van het jaar worden, maar na de pastarevival en de pizzamania in 2019, zal in 2020 ook lasagna naar een hoger plan worden getild, zo schrijft het Parool. Lasagne Love Het beste voorbeeld daarvan zou volgens het…Lees verderClub Lasagna in de media

Categorieën
Onze specials

Waar SMOKE is … is Vuurproeven

Het BBQ-seizoen is begonnen, dusss dat vraagt om de introductie van een speciale Smoke editie Club Lasagna. Ja toch?  Men zet twee Chef’s bij elkaar.Laat ze experimenteren met onder andere bloemkool én al hun ervaringen in de mix gebruiken. Dan wordt   ‘de Vuurproeven editie’ geboren. Nou ja… daar gaan dan uiteraard nog wel wat…Lees verderWaar SMOKE is … is Vuurproeven

Categorieën
Goede doelen Acties

Help Tante Rozemarijn. Eet mee!

Wij koken voor ouderen en steunen Stichting Tante Rozemarijn In Nederland raken veel ouderen door verschillende redenen in een sociaal isolement en voelen zich eenzaam. Vanaf 50-jarige leeftijd voelt meer dan 40% van de Nederlanders zich eenzaam. Bij 75- en 85-jarigen is dit 50%. Van de 85-plussers is dit percentage 60%. In deze periode van…Lees verderHelp Tante Rozemarijn. Eet mee!

Categorieën
In de spotlight

HOERA! Onze koning is jarig!

HOERA! De Koning is jarig en mag vandaag 53 kaarsjes uitblazen.   Nog vele jaren en van harte gefeliciteerd namens Club Lasagna uit Soestdijk, Koning Willem-Alexander! Wij wensen iedereen een gezellige en zonnige dag toe. We hebben aan de Koninginnelaan 29 in Soest (om de hoek bij Paleis Soestdijk) de vlag uithangen speciaal voor ‘Willy’.…Lees verderHOERA! Onze koning is jarig!

Categorieën
Onze specials

Welke asperges kies jij?

GROENE EN WITTE ASPERGES, DE VERSCHILLEN Het verschil in smaak is dat de groene asperge wat krachtiger, kruidiger en vitaminerijker is dan zijn witte soortgenoot. Het is eigenlijk niet nodig om de groene asperge te schillen (alleen de zeer dikke) en zijn (door import uit Spanje en Italië) het hele jaar verkrijgbaar. Deze is ook…Lees verderWelke asperges kies jij?